Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2016 09:28 - За кого да гласуваме в България?
Автор: vgmarinov Категория: Политика   
Прочетен: 431 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Драги приятели едномишленици,

 

Брат ми Марин ми привлече вниманието към това, че в идващата неделя в България ще има избори.  Отворих линка и се оказа че има 23 двойки кандидати.  Това за мен са добри новини, в сравнение с Америка, където има само четири двойки. 

 

Моля за вашата помощ при избиране на подходящ кандидат!  Въпреки че нито една двойка няма да отговаря напълно, моля пишете ми коя двойка е най-близка до следните изисквания:

1.     Разтурване на международния  банков борд в България и основаване на независима национална банка, каквато е имало в България в периода 1919-1923 гг., когато България се е превърнала в една от най-богатите страни в Европа, въпреки че е била току-що излязла от изтощаваща серия войни.     

2.     Окончателно ликвидиране на българската трагедия Държавна Сигурност (ДС), създадена от служители на съветското КГБ, по модел на тяхните учители - Йезуитите.  Това включва осъждане на всички бивши служители в ДС, които са извършили престъпления съгласно съществуващите закони.  Истински достъп до всички досиета на ДС, за разлика от цирка който беше разигран. 

3.     Връщане на Търновската Конституция, тъй-катотя беше нарушена в резултат на чужда агресия.  Обърнете внимание, че това ще върне мажоритарната система на избори, за разлика от пропорционалната, която дава възможност на престъпни елементи да манипулират избирателния процес.  Избирателят трябва да има контрол върху личността за която гласува! 

4.     Елиминиране на "групировките", които де-факто контролират различните отрасли на българската економика, като по този начин са убийствени за нейното нормално, ефективно функциониране.  Тези групировки са виновни за превръщането на България в най-бедната страна в Европа.  Жестоки наказания трябва да бъдат установени в законодателсвото за участие в такива групировки. 

 

Съгласен съм, че най-вероятно нито една от двойките кандидати е излязла с такава програма, но просто ми покажете коя от тях, по ваше усмотрение,  е най-близко до горе-изложената програма, за да знам за кого да гласувам. 

 

-----------------------

 

Аз ще ви върна услугата, като ви усведомя за политическо то положение в Америка.  Съзнавам, че долната (синтезирана) информация може да е твърде много за някои от вас, тъй-като изисква промяна на основните представи за света.  Лично съм наблюдавал как тя докарва някои по-плитки мозъци да прелеят.   Разбира се, контролираните преса и други медии са критична пречка срещу повдигане завесата на заблудата.  Моля, предайте този текст на заинтересовани свои познати, чиито електронни адреси аз нямам! 

 

Мнозинството анализатори на Световната Конспирация, известна под името Глобалисти, смятат че Америка се намира в една критична за нейното бъдеще, а може би и за бъдещето на човечеството, точка.  Това е защото настоящите избори се превърнаха в отчаяна битка между Глобалистите и мнозинството хора (народа).  Не си мислете, че вие не сте част от народа!  Глобалистите имат планове, които те не крият, да установят световен комунизъм, известен като Нов Световен Ред, което ще превърне човечеството в техни роби.  Плановете дори включват в хората да бъдат имплантирани електронни чипове, които ще осигуряват автоматични заплати и пазаруване, следене и т.н. 

 

По-ужасно от това е, че Глобалистите явно са стигнали до заключението, че повече от 500 милиона роби не им трябват.  Така че, плановете в последствие включват съкращаване на човечеството от 8 милиарда до 500 милиона.  В коя цифра, мислите, че вие ще бъдете включени?  Невероятно, но този план също е направен публичен.  Той е изваян в камък на колоните поставени, неизвестно от кого, в щата Джорджия.  Съмненията падат върху тайното общество на Розенкройцерите. 

 

Тъй-като Хилари Клинтън е кандидата на Глобалистите, докато Доналд Тръмп не е контролиран от тях, може би почва да ви става ясно как се стигна до тази отчаяна битка, в която вече значителен брой жертви са паднали.  Ще дам само един пример - неотдавна Сет Рич, главният източник на електронни съобщения от Комитета на Демократическата Партия, който явно ги е предавал на Джулиан Асанж, ръководител на Уики Лийкс, беше застрелян в гърба.  Убийството беше регистрирано като опит за обир, въпреки че нищо не е било взето от него.  Разбира се, бандата на Клинтън и Обама, удобно обвини Русия за изтичането на информация. 

 

Лесно е да се види кой е кандидата на Глобалистите, като се погледне на огромните количества помия, която се хвърля върху Тръмп от средствата за масова информация, които са контролирани от Глобалистите.  Те контролират медиите, чрез Ротшилдите, още от края на XIX век.  Тръмп е представян за подпалвач на войни, докато действителността е точно обратната - Хилари е такава.  Отлично си спомням  същия случай от преди 52 години.  Тогава вече бях в Норвегия и колосална кал се хвърляше върху Голдуотер, че е подпалвач, а Джонсон беше представян като знак на стабилност.  Какво се оказа когато пристигнах в Америка и се запознах с фактите от близко?  Голдуотер се оказа един от много редките за днешното време честни политици, докато Джонсон се оказа замесен в убийството на Кенеди. 

 

Тактиката на Глобалистите е унищожаване на тези които са най-ефективни в разкриване на истината, докато народът черпи своите сили от огромните си бройки.  Възможно е, тази борба да е продължавала хиляди години, но в последно време, благодарение на Интернет и връзки чрез социални мрежи, има критична разлика.  Изразява се в това, че броят на пробудили се почва да стига критични размери.  Затова Глобалистите са изплашени, и действат така отчаяно.  Както казва известният коментатор по въпроси на Конспирацията, Алекс Джоунс:  "Ние настъпваме, а Империята бяга!" 

 

Глобалистите са заговор между представители на следните съставки: 

1.     Престъпни елементи във Ватикана, особено Йезуитите.  Смята се, че същите тайни сили контролират човечеството от древни времена, от преди Римската Империя.  Те променят формата си като хамелеони.  Например, когато Император Константин обявява Християнството за държавна религия, те за кратко време установяват контрол чрез Ватикана.  След като Наполеон превзема Ватикана и затваря папата, те успяват да манипулират и финансират неговото унищожаване.   Също дирята на парите води във Ватикана.  Официалната титла на семейството Ротшилд е "Пазители на съкровищата на Светата Курия".  Йезуитите са истинските създатели, по свой образ, на ЧК, ЦРУ, Мосад. 

2.     Кликата международни банкери около рода Ротшилди.  Те поемат организирането и финансирането на революцията, която събаря Руската Империя и установява добре известния ни комунизъм.  Те също ограбват целия свят като използват Америка за средство.  Когато една страна купува $100 за да участва в международната търговия, тя плаща със стоки на стойност $100, докато това струва на Америка няколко цента.  Но богатството не остава в Америка.  То се прехвърля на международните банкери чрез Лондон под формата на лихви за парите които те печатат.  40% остава за Ротшилдите и тяхната клика, докато 60% продължава за Ватикана.   

3.      Тайни общества като Масони, Темплери, Рицари на Малта, Череп и Кости, и други подобни.  Някои от тези общества са създадени по свои причини, например масоните първоначално са били създадени като професионални организации на зидарите на готически катедрали, докато други са създадени за да служат специално на Конспирацията, например Череп и Кости е била създадена да снабдява щурмоваци за "Китайската Търговия". т.е. разпространяването на опиум в Китай през XIX век.   Череп и Кости също поема устанвяването на петролно лоби, което първоначално възниква в средата на XIX век.  Д-р Бенджамин Силиман, който разработва процеса на рафиниране на нефт, е член на  Череп и Кости.    

 

Защо Америка е така важна за съдбата на цялото човечество?  Както казва видният представител на Глобалистите, Джордж Сорош, Америка е най-значителното препятствие за установяване на Новия Световен Ред.  А защо тя е това, може да стане ясно от мнението на Японския Генерален Щаб, когато Императора им възлага да проучат възможностите за военно нахлуване в Америка.  Те заявяват, че в Америка не тръбва да се навлиза, защото зад всяко стръкче трева ще се покаже дулото на оръжие.  Само през последните десетина години, броят на частните оръжия в Америка се увеличи от 200 милиона на 300 милиона.  Американските патриоти не влагат толкова пари в оръжие за да гонят зайци. 

 




Гласувай:
1



1. bumerang - За съжаление
05.11.2016 22:01
Аз не мисля, че това са добри новини:

"Отворих линка и се оказа че има 23 двойки кандидати. Това за мен са добри новини, в сравнение с Америка, където има само четири двойки. "

България има приблизително 40 пъти по-малко население от САЩ, а почти 4 пъти повече кандидати т.е. около 160 пъти повече "кандидати на глава от населението". Да, такава мярка е смешна, но тя говори за нещо отчайващо тъжно: ужасното разединение и "разномислие" на българите. А резултатите от работата на политическата ни класа са показателни, че разединението не прави силата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vgmarinov
Категория: Политика
Прочетен: 17884
Постинги: 3
Коментари: 28
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930